Home | Contact

Kynethologie-manuals

Het Logo

in taffini uitgevoerd

Kynethologie
Zuiddijk 6
4771 PB Langeweg Telefoon 06-50586591

Beschikbare kynethologische informatie


Kynethologie heeft een aantal werkstukken opgemaakt die van grote hulp kunnen zijn. Het betreft zowel werkstukken over specifieke hondentrainingen als een werkstuk dat alles belicht over het houden van en fokken van kippen.

De werkstukken geven diepgaande theorietische achtergronden met uitgebreide methodieken om de theorie goed in de praktijk te brengen. De werkstukken zijn echt als wetenschappelijk te kwalificeren.

Om de kynethologische visie van hondentrainingen met uw eigen hond in de praktijk te ervaren is er de mogelijkheid hievan vrijblijvend kennis te maken op het terrein van Kynethologie.

Ook om ervaringen uit te wisselen over het houden en fokken van kippen staan wij graag open!

Indien u belangstelling heeft de werkstukken te lezen adviseer Kynethologie u de laatste versie van een werkstuk gratis per E-mail aan te vragen voor toezending.

Met behulp van onderstaand keuzemenu kan men ook bij de inhoudsopgave komen van het betreffende werkstuk. Via de dan verkregen inhoudsopgave kan men de betreffende informatie opvragen. Het betreft hier mogelijk wat oudere uitgave van de werkstukken. Kynethologie wil u echter niet de mogelijkheid onthouden om op deze wijze al enige inzage te geven over de inhoud van de werkstukken.

Reacties op dit initiatief zijn altijd welkom!
Keuzemenu

►Kynethologische informatie voor de IPO/Schutzhund/VH africhting, tevens bruikbaar voor de opvoeding van huishonden.

►Kynethologische informatie voor de africhting in de KNPV en de beveiligingssurveillancehond (Bta versie).

►Kynethologische informatie voor de opleiding van geur detectiehonden. (Autorisatie belemmeringen zijn hierbij van toepassing!)

►Gespecialiseerd werkstuk over het houden en fokken van galliformes, in het bijzonder de kip.